Boek ‘Onze Pelgrimstocht op de Franse huizenmarkt’

Nieuw! Het debuutboek van Liana van de Vendel ‘Onze Pelgrimstocht op de Franse huizenmarkt’ is via onderstaande button direct als hardcover in kleur én als e-book verkrijgbaar. Een inspirerend verhaal. Leuk om te lezen én leuk om cadeau te geven!


Auteur: Liana van de Vendel-van Eldik © 2022
Boek Onze Pelgrimstocht op de Franse huizenmarkt Huis kopen in Frankrijk Ik wil emigreren naar Frankijk Franse droom wonen in de bergen
#boek #hardcover #kleurenfotos
#waargebeurdverhaal #pelgrimstocht #diepzielduiken
#huizenjacht #huiskopeninFrankrijk
#luxevakantiehuis #gîtedecharme
#fransedroom 
#verborgenparel #glooiendevalleien #adembenemenduitzicht #Pyreneeën 
#dromen #durven #doenDomaine l’Arpent | Philip en Liana van de Vendel
Auteur: Liana van de Vendel-van Eldik © 2022

“Ik hoop dat ik jou kan inspireren met een waargebeurd verhaal dat zo’n vijftig jaar geleden begon en pas anno 2022 echt van start gaat. Ik neem je graag mee op dit avontuur van mijn Franse droom waarmaken.

Een buitenlands avontuur waar ik al jarenlang halsreikend naar uitkeek en dat uiteindelijk uitmondde in een diepzielduikende innerlijke reis. Mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel ben ik willens en wetens stevig beetgegrepen en uitgewrongen.

Een turbulente reis met 5 mislukte kooptransacties, misleiding, hoog oplopende emoties, teleurstellingen, maar ook moed en vertrouwen. Dit resulteerde in het waarmaken van de Franse droom in een authentieke Gasconse Herenboerderij uit 1785. Een verborgen parel met adembenemend uitzicht aan de voet van de Pyreneeën.

Mijn avonturen heb ik op papier gezet in het kader van: ter lering ende vermaeck.

Gaandeweg de huizenjacht deel ik tips op basis van onze enerverende ervaringen met verkopers, makelaars en gerelateerde instanties. Doe er vooral je voordeel mee.

Maar… mijn verhaal gaat niet alléén over de feitelijke huizenjacht. Gedurende onze reis werden we een speelbal in het krachtenveld van tegenstrijdige emoties en gevoelens waarin we terecht kwamen. Het verleden haalde mij na 50 jaar ineens in en daarmee werd onze huizenzoektocht een ware Pelgrimstocht. Mijn intuïtieve ingevingen gingen op de loop door alle gebeurtenissen, waardoor het vasthouden aan ons hartsverlangen steeds lastiger werd.

Met mijn boek wil ik jou inspireren en aanmoedigen om vooral je hart te volgen en alle (intuïtieve) signalen serieus te nemen.

Stuur je me na het lezen een berichtje? Ik vind het superleuk van jou te vernemen hoe ik jou heb kunnen inspireren met mijn Pelgrimage.”

Liana van de Vendel-van Eldik


Download gratis 3 LEESFRAGMENTEN uit het boek

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je alvast een inkijkje in het boek? Download dan via onderstaande button jouw gratis leesfragment.

Onze Pelgrimstocht op de Franse huizenmarkt

Aanschaf

  • Gesigneerde hardcover in kleur met persoonlijke en handgeschreven boodschap rechtstreeks verkrijgbaar via deze link: €16,50 (excl. verzendkosten)
  • E-book: €10,-

Ook verkrijgbaar als gift in cadeauverpakking met persoonlijke handgeschreven boodschap in het voorwoord voor de ontvanger.

Boekdetails:

  • Taal: Nederlands
  • Uitgaven: Hardcover met kleurenfoto’s & e-book
  • Derde druk, verschijningsdatum: oktober 2022
  • Aantal pagina’s: 132
  • © (2022) Liana van de Vendel-van Eldik
  • Alle rechten voorbehouden

Onze Pelgrimstocht op de Franse huizenmarkt

boek liana van de Vendel Onze Pelgrimstocht op de Franse huizenmarkt huis kopen in frankrijk een franse droom waarmaken tijdschrift maison en france tijdschrift en route